Hukkapuro

virtuaalitalli / a SIM-game stable

Myytävät kasvatit

Täältä löydät kaikki Hukkapuron myynnissä olevat kasvatit. Jos olet kiinnostunut ostamaan kasvatin, ota yhteyttä sähköpostitse (virtuaali@salaovi.net). Jos tarjolla ei juuri tällä hetkellä ole sopivaa kasvattia, on tallimme hevosista mahdollista saada myös tilausvarsoja.

Myyntiehdot

  • Kasvatin perustietoja (nimi, sukupuoli (pl. ruunaus), rotu, syntymäaika, suku) ei saa muuttaa, kun ne on kerran päätetty
  • Toivottavaa on, että kasvatti rekisteröidään VRL:ään, kasvattajaksi merkitään HUKK9931, syntymämaaksi Suomi ja kasvatusliitteeksi Wolf's/Wolf/Hukan/Hukkapuron/al-Dhi'b
  • Kasvatin vaihtaessa osoitetta on siitä ilmoitettava kasvattajalle (lupaa kasvatin myyntiin ei tarvitse erikseen kysyä, kunhan uudet sivut ilmoitetaan tietooni)
  • Kasvattajaksi sivuille on merkittävä Hukkapuro linkitettynä tallin etusivulle (http://www.salaovi.net/hukkapuro)

Vaikka tähtäämme omien hevostemme kanssa laatuarvosteluihin, emme vaadi kasvattiemme tulevalta kodilta samaa. Voit siis rohkeasti tarjota kasvatistamme, vaikka sinulla olisikin koti tarjolla tarinapainotteisella puskatallillta tai suursiittolassa, jossa hevonen tuskin tulisi kilpailemaan sijan sijaa. Tärkeintä on, että kasvatin sivut säilyvät netissä ja että se on ostajalle mieluinen. Rekisteröimättömien varsojen nimiin ja syntymäaikoihin ostajan on mahdollista vielä vaikuttaa!

Huom!
Hukkapuron omistamien vanhempien sivuilta saa mukaan mahdollisen sukuselvityksen, mikäli se on Otterleyn kirjoittama (eli tekstissä ei ole erikseen mainintaa kirjoittajasta)

Myytävät kasvatit

Huom! Kuvat eivät tule mukaan kasvateille

1-polviset varsat

2-polviset varsat

fwb (holst/kwpn)-o/t. Play The Game Wolf / Impromptu Wolf / Hukan Cool Cat
s. 10/2017
koulupainoitteinen
2-polvinen suku

Varattu Calla

3-polviset varsat

fwb-o/t. Hukan Night's Watch / Hukan Princess of China
s. 09/2017
koulupainoitteinen
3-polvinen suku

Herkkäsieluinen varsa, joka vaatii omistajaltaan varmasti kärsivällisyyttä tulevien vuosien aikana. Potentiaalia löytyy kuitenkin varmasti aina GP-tasolle asti, kunhan yhteinen sävel löytyy.

4-polviset varsat

fwb-o/t. Celer Silens Mortalis Wolf / Wolf's Veritas Vincit
s. 09/2017
koulupainoitteinen
4-polvinen suku

Vahvaluontoinen ja karismaattinen varsa, joka on luotu esiintymään. Isän puolen suvusta löytyy myös yleispanotteisia hevosia, mutta ori itse on keskittynyt koulukentille. Emän puolella suvussa myös täysveristä.

Pitkäsukuiset varsat

hann-o/t. Wolf's Odell / Only in Russia Wolf
s. 09/2017
koulupainoitteinen
pitkä suku

Hieman epäluuloinen ja hitaasti lämpeävä varsa, jonka kanssa tutustumiseen saa käyttää aikaa. Isän puolen suvussa täysveristä, emän suvussa pelkästään hannovereja.

fwb-o/t. Wolf's Rules of Destruction / Wolf's Riot
s. 09/2017
koulupainoitteinen
pitkä suku

Mielenkiintoinen, mutta vanhempien luonteiden puolesta hieman riskialtis yhdistelmä, jonka tulos voi olla tuulellakäyvä riiviö tai reippaan sähäkkä kisatykki. Hyvällä tuurilla varsan rahkeet riittävät aina GP-tasolle asti. Suvussa vanhoja nimiä ja suhteellisen paljon täysveristä.