Hukkapuro

virtuaalitalli / a SIM-game stable

Rosenhof Miria

"Miria"

VH16-021-0077


trakehner, tamma
ruunikko, 167 cm
s. 14.01.2016

Kasvattaja Rosenhof
Omistaja Otterley Wilson VRL-12757

virtuaalihevonen / a sim-game horse

Kuvat © Rosenhof,

Miria oli meille Hukkapuroon täydellinen löytö kahdesta syystä: ensinnäkin trakehnerit ovat olleet meillä täysin aliedustettuja muihin yleisimpiin saksalaisiin kantakirjoihin verrattuna ja toiseksi olin jo pitkään haaveillut omasta Rosenhofilaisesta, joka edelleen uupui tallista. Niinpä kun kevään kasvattimyynnistä bongasin valppaan ja utelian oloisen tammavarsan, Mirian, olin hetkessä myyty. Vaikka aivan GP-tason kisaratsua Miriasta ei välttämättä ole odotettavissa ainakaan sen vanhempien tulosten perusteella, tulee siitä varmasti vanhempana kelpo kisaratsu ja loistava lisä Hukkapuron hevoskasvatukseen.


Sukutaulu

i. Valentin
trak-ori, 175 cm, tummanruunikko
KRJ-II
ii. Cavalcade evm
trak-ori, 177 cm, tummanpunaruunikko
ie. Vedette evm
trak-tamma, 168 cm, ruunikko
e. Maike
trak-tamma, 168 cm, rautias
KRJ-II
ei. Klemens evm
trak-ori, 166 cm, musta
ee. Mariake evm
trak-tamma, 162 cm, rautias

Jälkeläiset

Miriam Wolf
trak-tamma
s.01.04.2016
i. Eucarya Saxon
Wolf's Miri
trak-tamma
s.01.09.2017
i. Leonhard WD

Kilpailut

Painotuslaji: kouluratsastus
Koulutustaso: Prix St. Georges, 80cm

Miria kilpailee porrastetuissa kilpailuissa!

Kouluratsastus taso 9/7
Esteratsastus taso 5/1

30.09.2017 KRJ-Cup Syyskuu 2017 Vaativa A 7/68
31.03.2018 KRJ-Cup Prix St. Georges 3/91

Saavutukset


Päiväkirja

28.02.2016 - Kisatalli Mangon match show

pk-merkintä - kirjoittanut Otterley

Tänään reissasimmekin kunnon ryhmä rämän kanssa Kisatalli Mangoon, missä järjestettiin leikkimielinen match show. Pääasiassa tarkoitus oli hankkia tallin nuorisolle hieman matkustuskokemusta ja samalla opetella näyttelykehässä käyttäytymistä, mutta pääsi mukaan myös pari vanhempaa konkaria lähinnä nuorison henkiseksi tueksi. Apukäsiksi lähtivät tuttuun tapaan Linda ja Lotta ja kuskiksi tallityöntekijämme Joel, jolta hevosrekan ajaminen sujuu paremmin kuin allekirjoittaneelta. Miekkosen ja tyttöjen avustuksella koko match show päivä sujuikin loistavasti ja vierailumme Mangossa oli jälleen kerran todella mukava.

Mirian kanssa päivän tavoite oli kartuttaa matkustuskokemusta ja totutella kilpailupaikkojen hälinään. Tamma olikin hieman hermostunut koko päivän, mutta pärjäsi kuitenkin varsin hyvin siihen nähden, että koko ajan sen ympärillä oli ihmeteltävää ja hämmästeltävää. Kehässä Miria käyttäytyi hienosti ja hurmasi olemuksellaan tuomarin. Tamman pariksi osunut näyttävä arabiori kuitenkin vei täpärästi punaisen nauhan. Sinisten kehässä Miria tuli lopulta toiseksi.

Tuomarin kommentit: Nätti arabiori vei punaisen nauhan karismaattisella esiintymisellään, mutta kauas ei jäänyt sen parina ollut valppaan näköinen trakehner, joka olisi myös voinut helposti saada toisen värisen nauhan.

05.03.2016 - Stutenschau im Rosenhof

pk-merkintä - kirjoittanut Otterley

Tänään järjestettiin Rosenhofissa ensimmäinen Stutenschau im Rosenhof –tapahtuma ja Hukkapuroa tapahtumassa oli edustamassa yhteensä kuusi tammaa, vaikka trakehner on meillä varsin pienessä roolissa oleva kantakirja. Uusi tapahtuma oli todella onnistunut ja päivä sujui varsin mutkattomasti Rosenhofin upeissa puitteissa. Monissa luokissa kärkikamppailu oli tasaista ja koko päiväksi riittikin jännitettävää. Oli myös hienoa päästä ihailemaan toinen toistaan upeampia tammoja.

2-4 vuotiaiden luokassa Lumppari ja Miria pääsivät molemmat neljän parhaan joukkoon Mirian ollessa neljäs ja Lumpparin ollessa toinen. Kamppailu oli todella tasaista, mutta lopulta Rosenhof Silke oli hieman paremmin valmisteltu tapahtumaan ja tamma vei luokasta voiton Lumpparin jäädessä toiseksi. Yhteensä luokassa oli yhdenksän osallistujaa.

5-7 vuotiaiden luokassa esiintyivät Silli ja Hearher. Silli sijoittui lopulta jaetulle toiselle sijalle Ferana F nimisen facondelaisen kanssa, eikä tuomari pysynyt asettamaan näitä kahta paremmuusjärjestykseen. Hether ei luokassa sijoille päässyt, sillä tamma sai harmillisen huonot pisteet käynti-osuudesta. Se ei kuitenkaan tullut minään yllätyksenä, sillä hermostunut Heather esiintyi käynnin esittelyssä lähinnä kahdella jalalla ja sai esittäjän aikamoiseen pulaan.

8-10 vuotiaiden luokassa olivat Vega ja Helium. Vegalla ei ollut mikään paras päivä, vaan tamma esiintyi poikkeuksellisen vaisusti. Vega saikin tasaisen rivin kakkosia, joka osuudelta. Heliumin kanssa sen sijaan kaikki meni täysin nappiin ja tamma selvisi luokastaan voittajana. Niinpä etenimme Heliumin kanssa BIS-kehään, missä se lopulta ansaitsi Reservesiegerstute arvonimen.