Hukkapuro

virtuaalitalli / a SIM-game stable

Wolf's Night Train

"Nalle"

VH16-031-0339


suomalainen puoliverinen, ori
ruunikko, 165 cm
s. 22.03.2016

Kasvattaja Hukkapuro
Omistaja Otterley Wilson VRL-12757

virtuaalihevonen / a sim-game horse

Kuollut 6.4.2018

Nalle on hevonen, jonka kohdalla lempinimi on kerrankin valittu lähes osuvasti ainakin lopulta. Varsana Nalle oli hieman tanakka, tasapainoton ja kömpelö, siis aika kaukana siitä elegantista kouluhevosesta, jota siitä odotettiin ja moni ehti jo ennustaa, ettei siitä tulisi perus puskapollea kummempaa. Kun ikää tuli lisää, alkoi Nalle myös kapinoimaan järjestäen kaikkea työntekoa vastaan ja ratsukoulutus orin kanssa olikin pitkä ja kivinen tie, johon kuului pettymyksiä, turhautumisia ja tietenkin lukuisia eläinlääkärin vierailuita, kun yritimme selvittää, voisiko jokin fyysinen vika olla kaikkien hankaluuksien taustalla. Mitään ei kuitenkaan löytynyt ja olin jo täysin valmis heittämään hanskat tiskiin kun jotain muuttui. Tuntui kuin yhdessä yössä Nalle olisi aikuistunut kapinoivasta teinistä hyväkäytöksiseksi herrasmieheksi, jonka kanssa vihdoin treenit sujuivat ja kehitystä alkoi tapahtua kohisten. Kun vuosia myöhemmin starttasimme Nallen kanssa ensimmäiselle GP-radallemme, eivät kyyneleet olleet kaukana. Niin paljon aikaa ja vaivaa tämä hevonen oli vaatinut, mutta lopulta ori antoi kaiken takaisin aivan satakertaisena. Luotettavampaa, tasaisempaa ja suoritusvarmempaa kilparatsua sai nimittäin hakea.

Nykyään Nallen kanssa puuhailu on varsin rentoa puuhaa, sillä ori todellakin on kuin lupsakka nallekarhu, joka ei vähästä hetkahda. Kaikki harjailu, rapsuttelu ja puunailu on orin mieleen, mutta jatkuvaa lääppimistä Nalle ei siedä, vaan osoittaa kyllä selvästi, koska se kaipaa omaa rauhaansa. Harjailun lisäksi kaikki muutkin hoitotoimenpiteet sujuvat orin kanssa ilman stressiä ja taistelua, eikä eläinlääkärin tai kengittäjänkään kanssa tule ongelmia. Taluttaessa ori kulkee rennosti taluttajan vierellä, eikä sitä yleensä tarvitse juuri komennella.

Ratsuna Nalle on välillä jopa vähän liian lupsakka ja sen kanssa saakin keskittyä hyvän tahdin ja energian säilyttämiseen läpi suorituksen. Ori on tasaisen varma suorittaja, joka tekee sen mitä siltä pyydetään itsevarmasti ja määrätietoisesti. Nallen kanssa saakin keskittyä ehdottomasti enemmän hyvään perusratsastukseen kuin temppujen hiomiseen, sillä kun pohja on kunnossa, tulee loput Nallen kanssa kuin aivan itsestään.


Sukutaulu

i. Wyrda Nightshifter
fwb-ori, 164 cm
ii. Crossroad Blues
fwb-ori, 171 cm
ie. Mayday Parade
fwb-tamma, 161 cm
e. Ronda Honey
fwb-tamma, 166 cm, ruunikko
ei. Bardawulf
brdbg-ori, 170 cm, musta
KRJ-II
ee. Rina van de Rostel
fwb-tamma, 170 cm, ruunikko
YLA2, KRJ-III

Jälkeläiset

Tällä hevosella ei ole vielä jälkeläisiä


Kilpailut

Painotuslaji: kouluratsastus
Koulutustaso: Grand Prix, 100cm

Nalle kilpailee porrastetuissa kilpailuissa!

Kouluratsastus taso /0
Esteratsastus taso /0
Kenttäratsastus taso /0
Valjakkoajo taso /0

Saavutukset