Hukkapuro

virtuaalitalli / a SIM-game stable

Shadow's Whoopedoo

"Woody"

VH15-031-1117


suomalainen puoliverinen, ori
ruunivoikko, 166 cm
s. 15.09.2015

Kasvattaja Hamzi / Shadow
Omistaja Otterley Wilson VRL-12757

virtuaalihevonen / a sim-game horse

Kuvat © Gál Ildikó,

Kuollut 5.1.2019

Meille oli jo aiemmin tullut Shadowsta kaksi upeaa koulutammaa, joihin olimme saaneet olla todella tyytyväisiä. Nyt kun etsinnässä oli jälleen uusia hevosia, sovinkin Hamzin kanssa vierailusta Shadowissa, jotta pääsisin katselemaan, löytyisikö tallin nuorista meille sopivaa ratsua myös tällä kertaa. Kouluhevosista ei kuitenkaan löytynyt sopivia ehdokkaita ja olinkin jo lähdössä kotimatkalle, kun komea ruunivoikko ori osui silmiini. Kyselin orista lisätietoja ja sain kuulla, että ori oli varsin potentiaalinen kenttäratsu hienosta suvusta. ”Väärästä painotuksesta” huolimatta päädyin lopulta koeratsastamaan Woodyn, eikä tämän jälkeen ollut enää mitään tehtävissä. Olin nimittäin ihastunut sydänjuuriani myöten hyväntahtoiseen ja rohkeaan oriin ja niinpä en joutunutkaan lähtemään Shadowista kotiin tyhjin käsin kotiin tälläkään kertaa.

Woody on varsinainen hurmuri, joka saa hetkessä hymyn huulille. Positiivisen orin kanssa on helppo tehdä yhteistyötä ja ori tuntuu vaistoavan loistavasti hoitajansa mielentilan. Niinpä ori tietääkin tasan tarkkaan, milloin on parasta tunkea turpa hellyydenkipeästi hoitajan syliin rapsuteltavaksi ja milloin taas uskaltaa hieman jäynätä hoitajaa pihistämällä harjakorista harjoja tai nappaamalla vaikkapa pipon tämän päästä. Vaikka Woody välillä osaakin olla varsin energinen häslääjä, suhtautuu se aina ihmisiin varovaisesti, eikä koskaan tarkoituksella yritä satuttaa. Silti tämän ylikasvaneen lapsen kanssa kannattaa varoa, etteivät vahingossa varpaat jää kavioiden alle tai pää kolahda yhteen orin pään kanssa Woodyn innostuttua riekkumaan.

Ratsastettaessa Woody on myös varsinainen energiapommi. Orin kanssa saakin huolehtia päivittäin kunnon liikuttamisesta, sillä helposti energiaa keräävälle Woodylle eivät vapaapäivät sovi. Kevyempienkin päivien jälkeen saattaa olla parasta juoksuttaa ori ennen selkään kapuamista, jos ei halua viettää verryttelyjä tuulispäänä viilettävää oria rauhoitellen. Koulukiemurat käyvät Woodyn mielestä välillä todella tylsäksi, jolloin ori saattaa alkaa pelleilemään ihan vain huvittaakseen itseään. Mielenkiintoa koulukiemuroihin voi saada, ottamalla harjoittelun avuksi puomit, sillä kaikki esteisiin viittaava saa orin ilmeen hetkessä kirkastumaan. Woody rakastaakin hyppäämistä yli kaiken ja siinä ori onkin parhaimmillaan. Innostumisestaan huolimatta ori kuuntelee ratsastajaansa hyvin ja tekee juuri niin kuin siltä pyydetään. Woody on vauhdikas ja rohkea hyppääjä, joka ei juuri erikoisesteitä tai tiukempiakaan teitä epäröi. Niinpä orin kanssa onkin helppo hypätä niin kentällä kuin maastossa.


Sukutaulu

i. Wister Rogue
holst-ori, 163 cm, ruunikko
ERJ-I, KERJ-II
ii. Rodney
holst-ori, 167 cm, ruunikko
ERJ-I
iii. Kavangh Roy
holst-ori, 171 cm, punarautias
iie. Bringing Up Barbie
holst-tamma, 167 cm, punaruunikko
ie. Cosmic Ginelle
holst-tamma, 164 cm, ruunikko
ERJ-I
iei. Gilmour
holst-ori, 162 cm, punaruunikko
iee. Cosmic Ways
holst-tamma, 165 cm, ruunikko
ERJ-II, YLA2, KERJ-III
e. Shadow's Aida Airleen
fwb-tamma, 169 cm, ruunivoikko
ERJ-I, KERJ-I
ei. ML Shern
fwb-ori, 170 cm, kimo
ERJ-I
eii. Alexandr GD
fwb-ori, 172 cm, hiirakko
ERJ-I
eie. Me Love You Love
fwb-tamma, 161 cm, kimo
ee. BothAnd WAS
kwpn-tamma, 168 cm, voikko
ERJ-I, KERJ-I
eei. Licht Boter
kwpn-ori, 168 cm
ERJ-I, ERL-III, YLA3
eee. Kangaroo Valley
kwpn-tamma, 169 cm
MEJ-III

Jälkeläiset

Lorian Wolf
fwb-tamma
s.20.09.2017
e. Lorraine Wolf

Kilpailut

Painotuslaji: kenttäratsastus
Koulutustaso: CIC4, 100cm

Woody kilpailee porrastetuissa kilpailuissa!

Kouluratsastus taso /0
Esteratsastus taso /0
Kenttäratsastus taso /0
Valjakkoajo taso /0

Saavutukset