Hukkapuro

virtuaalitalli / a SIM-game stable

Roscoe Snow Leopard

"Lumppari"

VH16-021-0078


trakehner, tamma
ruunikko, 164 cm
s. 09.01.2016

Kasvattaja Roscoe Yard
Omistaja Otterley Wilson VRL-12757

virtuaalihevonen / a sim-game horse

Kuollut 5.4.2018

Lumppari on lempitalleihini lukeutuvien Roscoe Yardin ja Wyrda Horsesin yhteisestä kasvattimyynnistä bongattu tamma, josta tiesin heti, että juuri sen halusin meille Hukkapuroon. Olin odottanut innoissani, että tallit julkaisisvat myyntiin tulevat kasvatit varsinkin sen jälkeen, kun olin kuullut huhua tammasta, jonka emä on puhdas englantilainen täysverinen. Jostain syystä nimittäin olin viimeaikona ihastunut nimenomaan hevosiin, joilla oli runsaasti täysveristä suvuissa. Kun vihdoin pääsin ihastelemaan myytäviä varsoja, räväkkä ja vauhdikas Lumppari täytti ehdottomasti odotukseni. Edes tamman kasvattaja ei onnistunut pilaamaan iloani, vaikka varoittelikin, että luupäisen tamman kanssa saattaisi vielä kärsivällisyys joutua koetukselle tulevaisuudessa.


Sukutaulu

i. Crayon Adroushan
trak-ori, 171 cm, musta
KRJ-II
ii. Kaartin Slytherin
trak-ori, 173 cm, ruunikko
iii. Xanthos
trak-ori, 174 cm, musta
iie. Paranormal Leak
trak-tamma, 160 cm, ruunikko
KTK-II, KRJ-II
ie. Aracnathea PB
trak-tamma, 166 cm, musta
iei. Cinvan
trak-ori, 168 cm
iee. Aiatar
trak-tamma, 162 cm, musta
e. Polecat GINN xx
xx-tamma, 164 cm, ruunikko
ei. SS's Triple L xx
xx-ori, 163 cm, ruunikko
eii. Rocking Stone Sculpture xx
xx-ori, 175 cm, kärpäskimo
eie. Verb's Calcanea xx
xx-tamma, 160 cm, kärpäskimo
ee. Troubleshoot GINN xx
xx-tamma, 168 cm, rautias
eei. Rested Casino xx
xx-ori, 173 cm, rautiaankirjava
eee. Madeleine Wilja xx
xx-tamma, 163 cm, rautias

Jälkeläiset

Sandokan Wolf
trak-ori
s.03.02.2017
i. Shudokan Ion

Kilpailut

Painotuslaji: kouluratsastus
Koulutustaso: Grand Prix

Lumppari kilpailee porrastetuissa kilpailuissa!

Kouluratsastus taso /0
Esteratsastus taso /0
Kenttäratsastus taso /0
Valjakkoajo taso /0

Saavutukset


Päiväkirja

05.03.2016 - Stutenschau im Rosenhof

pk-merkintä - kirjoittanut Otterley

Tänään järjestettiin Rosenhofissa ensimmäinen Stutenschau im Rosenhof –tapahtuma ja Hukkapuroa tapahtumassa oli edustamassa yhteensä kuusi tammaa, vaikka trakehner on meillä varsin pienessä roolissa oleva kantakirja. Uusi tapahtuma oli todella onnistunut ja päivä sujui varsin mutkattomasti Rosenhofin upeissa puitteissa. Monissa luokissa kärkikamppailu oli tasaista ja koko päiväksi riittikin jännitettävää. Oli myös hienoa päästä ihailemaan toinen toistaan upeampia tammoja.

2-4 vuotiaiden luokassa Lumppari ja Miria pääsivät molemmat neljän parhaan joukkoon Mirian ollessa neljäs ja Lumpparin ollessa toinen. Kamppailu oli todella tasaista, mutta lopulta Rosenhof Silke oli hieman paremmin valmisteltu tapahtumaan ja tamma vei luokasta voiton Lumpparin jäädessä toiseksi. Yhteensä luokassa oli yhdenksän osallistujaa.

5-7 vuotiaiden luokassa esiintyivät Silli ja Hearher. Silli sijoittui lopulta jaetulle toiselle sijalle Ferana F nimisen facondelaisen kanssa, eikä tuomari pysynyt asettamaan näitä kahta paremmuusjärjestykseen. Hether ei luokassa sijoille päässyt, sillä tamma sai harmillisen huonot pisteet käynti-osuudesta. Se ei kuitenkaan tullut minään yllätyksenä, sillä hermostunut Heather esiintyi käynnin esittelyssä lähinnä kahdella jalalla ja sai esittäjän aikamoiseen pulaan.

8-10 vuotiaiden luokassa olivat Vega ja Helium. Vegalla ei ollut mikään paras päivä, vaan tamma esiintyi poikkeuksellisen vaisusti. Vega saikin tasaisen rivin kakkosia, joka osuudelta. Heliumin kanssa sen sijaan kaikki meni täysin nappiin ja tamma selvisi luokastaan voittajana. Niinpä etenimme Heliumin kanssa BIS-kehään, missä se lopulta ansaitsi Reservesiegerstute arvonimen.